کارگاه آموزشی مکمل های ورزشی

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری کارگاه آموزشی مکمل های ورزشی برای کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه خبر داد.

دکتر کیومرث رحیمی در این کارگاه که در روز شنبه 19 آبان ماه در سالن جلسات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد گفت: مصرف مکمل های ورزشی در بین جوانان بسیار زیاد شده است و نیز اغلب این استفاده ها به صورت خود سرانه و بدون مشورت پزشک صورت می گیرد.

وی افزود: بسیاری از داروهای مکمل  به صورت قاچاق وارد کشور می شود و جوانان اغلب از عوارض خطرناک آنها بی اطلاع هستند.

دکتر رحیمی به عوارض مصرف خودسرانه داروهای مکمل اشاره کرد و گفت: اگر این داروها و مکمل ها به صورت خودسرانه مصرف شوند می تواند عوارضی از قبیل احتباس آب و نمک، افزایش فشار خون و چربی خون، کاهش تعداد اسپرم، تحلیل رفتن بیضه ها، عقیمی، توقف رشد قدی در نوجوانان، تومور های کیستی و رشد غیر طبیعی مو را در فرد مصرف کننده ایجاد کنند.

وی در پایان گفت: بهترین راه مقابله با بروز خطرات ناشی از مصرف این مواد آموزش به عموم مردم مخصوصا جوانان، نوجوانان و خانواده های می باشد.