اخبار

برگزاری دو دوره کارگاه کاهش مصرف نمک و تغذیه سالم

برگزاری دو دوره کارگاه کاهش مصرف نمک و تغذیه سالم
در مورخه 93/10/22 کارگاه یکروزه کاهش مصرف نمک و تغذیه سالم در مدارس جهت بهورزان و در تاریخ 93/10/24 جهت پرسنل رده میانی ، رابطین آموزشی مدارس، رابطین مراکز بهداشتی درمانی و سایر ادارات در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین برگزار شد.

در مورخه 93/10/22 کارگاه یکروزه کاهش مصرف نمک و تغذیه سالم در مدارس جهت بهورزان و در تاریخ 93/10/24 جهت پرسنل رده میانی ، رابطین آموزشی مدارس، رابطین مراکز بهداشتی درمانی و سایر ادارات در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین برگزار شد.

در این کارگاه پس از تلاوت قرآن کریم و خیر مقدم به حاضرین ، خانم امیری مسئول واحد تغذیه به اهداف برگزاری اینگونه کارگاه ها پرداخت و در ادامه از آقای سهرابی کارشناس ارشد تغذیه و مسئول غذا و دارو مرکز بهداشت دعوت نمود تا ایشان مطالب تکمیلی را در این خصوص بیان نمایند.

سهرابی ضمن اشاره به گروههای مهم غذایی ، اهمیت تغذیه سالم در مدارس تاکید و در خصوص  خطرات مصرف بی رویه نمک هشدار داد.

 در پایان جلسات سوالاتی از سوی مدعوین محترم پرسیده شد که مسئولین پاسخ های لازم را بیا داشتند همچنین از حاضرین در کارگاه ها post test گرفته شد و با توجه به مقایسه آن با per test میزان تاثیرات کارگاه ها در شرکت کننده گان سنجیده شد.

۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید