برگزاری سمینار آموزشی دو روزه به مناسبت هفته سلامت روان ( 24 تا 30 مهر )

این سمینار با موضوعات خودکشی و روان درمانی مرگ در روزهای 28 مهر و 3 آبانماه برگزار گردید.

در روز اول این سمینار ( 28 مهر ) که جهت بهورزان و پرسنل رده میانی بیماریها و بهداشت خانواده و در سالن اجتماعات ستاد شبکه بهداشت و درمان با موضوع خودکشی برگزار گردید پس از تلاوت کلام الله مجید مهندس سهرابی رئیس مرکز بهداشت شهرستان هرسین ضمن خیر مقدم به مدعوین محترم ، بهداشت روان را یکی از اولویت های مرکز بهداشت برشمردند.

در ادامه دکتر محسن بابایی دکترای مشاوره خانواده و مدرس این سمینار خودکشی ، عوامل آن ، مراحل آن و پیشگیری از آن را بطور مفصل تشریح کردند.

در روز دوم سمینار ( 3 آبان ) که جهت مربیان ، رابطین ، مشاورین و مربی ورزش مدارس و رده میانی بیماریها در سالن اجتماعات  ستاد شبکه بهداشت و درمان با موضوع روان درمانی مرگ برگزار گردید پس از تلاوت کلام الله مجید دکتر بابایی مدرس سمینار توضیحات مفصل و بسیار مفیدی در خصوص موضوع سمینار ارئه و به سئوالات حاضرین جواب دادند.

روان