برگزاری کارگاه یکروزه آشنایی با قوانین و مقررات بهداشت محیط در عرصه و دستورالعمل های جدید

مهندس جمشیدی : ثبت کلیه موارد اعم از بازرسی ، کلر سنجی ، نمونه آب ، اعمال مقررات و ... در سامانه جامع بازرسی در اولویت کارها قرار دارد.

کارگاه یکروزه آشنایی با قوانین و مقررات بهداشت محیط در عرصه و دستورالعمل های جدید با تاکید بر ثبت در سامانه جامع بازرسی در روز دوشنبه مورخه 18/8/94 با حضور کلیه کارشناسان سلامت محیط شهرستان هرسین در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.

در این کارگاه مهندس جمشیدی کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان قوانین و مقررات و دستورالعمل های جدید را بصورت مفصل جهت بازرسان توضیح دادند.

در این جلسه مهندس کرمی مسئول سامانه جامع بازرسی شهرستان نیز چگونگی اجرای مقررات در سامانه را بصورت عملی جهت حاضرین بیان کرده و به سئوالات آنان نیز در این زمینه پاسخ دادند.  در این جلسه همچنین نحوه نصب و کار با سامانه آفلاین جامع بازرسی بصورت مفصل شرح داده شد.

محیط

۱۸ آبان ۱۳۹۴ ۲۰:۱۲