مسئولیت حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین به آقای سجاد نوروزی سپرده شد

مراسم تودیع و معارفه مسئول حراست امروز دوشنبه 18 آبانماه در دفتر سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین برگزار گردید

طی حکمی از سوی  مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جناب آقای سجاد نوروزی به سمت مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین منصوب شدند . آقای نوروزی کارشناس علوم آزمایشگاهی بوده و پیش از این مسئولیت آزمایشگاه بیمارستان شهدای هرسین را بعهده داشتند.

قبلا مسئولیت حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین بر عهده آقای محمدحسین حیدریان بوده است.

آقای رضایی نماینده محترم حراست دانشگاه در مراسم تودیع و معارفه مسئول حراست ضمن تحویل ابلاغ آقای نوروزی به سرپرست شبکه در سخنانی با اشاره به جایگاه حساس حراست در ادارات و سازمانها ، حراست را مشاور امین مدیران خوانده و رعایت قانون را مهمترین مرجع برای حراست دانستند.

در این مراسم جناب آقای دکتر فرجی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین  با اهداء لوح تقدیر به آقای محمدحسین حیدریان مسئول پیشین حراست شبکه از خدمات ارزنده ایشان در مجموعه بهداشت و درمان شهرستان هرسین تقدیر و تشکر کرده و برای ایشان از درگاه خداوند سبحان آرزوی موفقیت کردند.

حراست