سمینار آموزشی حمایت های روانی ، اجتماعی در بلایا و مصرف غذای ایمن در مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار شد

در این سمینار آموزشی سرکار خانم رحمانی کارشناس بهداشت روان و جناب آقای مهندس یارمحمدی کارشناس ارشد صنایع غذایی مطالب خود را جهت گروه هدف ارائه نمودند

سمینار آموزشی حمایت های روانی ، اجتماعی در بلایا و مصرف غذای ایمن در روز چهارشنیه مورخ 27/08/94 جهت پرسنل رده میانی بیماریها ، محیط ، حرفه ای ، رابطین آموزش ، مراقبین سلامت و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین برگزار شد.

در این سمینار ابتدا جناب آقای مهندس یارمحمدی کارشناس ارشد صنایع غذایی در خصوص مصرف غذای ایمن توضیحات کامل و مفصلی را ارائه دادند.سپس سرکار خانم رحمانی کارشناس بهداشت روان در خصوص حمایت های روانی ، اجتماعی در بلایا و اهمیت این حمایت ها مطالب خود را ارائه نمودند.

در پایان برنامه پرسش و پاسخ برگزار شد.

روان

۲۸ آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱