کارگاه دو روزه بهداشت حرفه ای با موضوع عوامل فیزیکی زیان آور محیط کار و ارزیابی ریسک در مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید.

این کارگاه در روزهای 4 و 5 آذر ماه جهت کلیه کارشناسان بهداشت حرفه ای و محیط و کارشناسان ستادی برگزار گردید.

در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 4 و 5 آذر ماه 94 کارگاه عوامل فیزیکی زیان آور محیط کار و ارزیابی ریسک جهت کارشناسان بهداشت حرفه ای و محیط و کارشناسان ستادی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید.

در این کارگاه مهندس جهانگیر فلاحی کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای و مهندس لقمان محمدی کارشناس بهداشت حرفه ای در خصوص عوامل فیزیکی زیان آور محیط کار ( صدا ، ارتعاش ، روشنایی ، پرتوها ، استرس های سرمایی و گرمایی ، فشار هوا و ... ) و تکنیک های شناسایی خطر و  ارزیابی ریسک مطالب مفید و جامعی را ارائه کردند.

در این کارگاه علاوه بر پیش و پس آزمون ، کار عملی با دستگاههای سنجش عوامل فیزیکی محیط کار نیز انجام گرفت.