برگزاری جلسه کمیته جامعه ایمن و مراسم یادواره قربانیان حوادث ترافیکی شهرستان های شرقی استان در هرسین

در این برنامه ها کارشناس برنامه حوادث معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناسان برنامه جامعه ایمن شهرستان های سنقر ، صحنه ، کنگاور و هرسین حضور داشتند.

در روز پنج شنبخ مورخه 05/09/94 جلسه کمیته ایمن با حضور کارشناسان شهرستان های شرقی استان در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید. در این جلسه پس از خیر مقدم مهندس سهرابی رئیس مرکز بهداشت شهرستان هرسین ، جناب آقای بیات در سخنانی اهمیت حوادث و اجرای برنامه جامعه ایمن در پیشگیری از حوادث را برشمرد.

همچنین در مراسمی که با عنوان یادواره قربانیان حوادث ترافیکی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید ، گزارشی از تجربیات و اقدامات شهرستان سنقر در نیل به جامعه ایمن توسط مهندس اجاقی ارائه گردید و مهمترین عوامل پیشگیری کننده از حوادث منجمله ارتقای سطح آگاهی جامعه و رفع نقاط حادثه خیز بحث و بررسی شد.

درادامه برنامه ، کارشناسان بازدیدی از سطح شهر و اقدامات انجام شده در شهر هرسین بعمل آوردند.