تا کنون 90 درصد دانش آموزان ابتدایی شهرستان هرسین در قالب طرح بهداشت دهان و دندان فلوراید تراپی شده اند.

لازم به ذکر است فیشورسیلانت در مدارس ابتدایی نیز در قالب این طرح شروع و بر طبق برنامه تا ظرف یکماه آینده به اتمام می رسد.

فلوراید تراپی در دانش آموزان ابتدایی شهرستان هرسین تقریباً از ابتدای آبانماه شروع و تا کنون 90 درصد پیشرفت داشته است . سرکار خانم اسدی کارشناس مسئول بهداشت مدارس در گفتگو با روابط عمومی شبکه اظهار امیدواری کردند 10 درصد باقیمانده در نیمه اول آذرماه به اتمام برسد.

وی همچنین از شروع طرح فیشور سیلانت در مدارس ابتدایی شهرستان خبر داد و فرمودند طی جلسات متعدد و کارگاهها در خصوص اهمیت طرح بهداشت دهان و دندان اطلاع رسانی کامل شده است.

سرکار خانم اسدی همچنین از اتمام طرح سنجش دانش آموزان و وارد کردن تمام اطلاعات به نرم افزار مربوطه خبر دادند.