کارگاه یکروزه میانسالان و بازآموزی مراقبین سلامت برنامه میانسالان در شهرستان هرسین برگزار شد.

این کارگاه امروز هفتم آذر ماه به همت واحد بهداشت خانواده و مرکز آموزش بهورزی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار کردید.

امروز شنبه 07/09/94 کارگاه یکروزه میانسالان و بازآموزی مراقبین سلامت در برنامه میانسالان جهت مراقبین سلامت و پرسنل رده میانی بهداشت خانواده ، مامایی  و بیماریها  در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه مهندس سهرابی رئیس مرکز بهداشت شهرستان هرسین ضمن خیرمقدم به مدعوین گرامی ، هدف و ضرورت های اجرای برنامه را بیان کردند.

در ادامه سرکار خانم رحیمی کارشناس مسئول بهداشت خانواده و سرکار خانم قربانی مدیر آموزشگاه بهورزی کلیات و اهداف برنامه را به طور جامع بیان کردند و در ادامه سایر مدرسین ( دکتر شاه حسینی ، خانم الوندمنش ، خانم الهی ، خانم حدادیان و خانم رحمانی )سرفصل های برنامه شامل تن سنجی ، سلامت باروری ، فعالیت جسمانی ، سوابق پزشکی و .... را بطور مفصل شرح دادند.