بازدید کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان هرسین از مدرسه ابتدایی تربیت

این بازدید در قالب برنامه مدارس مروج سلامت و به پیشنهاد واحد بهداشت مدارس انجام گرفت

در روز دوشنبه مورخه 09/09/94 تیم بازرسی مرکز بهداشت شهرستان هرسین متشکل از کارشناسان بهداشت مدارس ، آموزش بهداشت و بهداشت حرفه ای با حضور در  مدرسه ابتدایی غیر انتفاعی تربیت واقع در هرسین ، میدان آزادی ، خ مصطفی خمینی (ره) که تازه تاسیس است  بازدید نمودند. این مدرسه تابستان امسال کسب مجوز نموده و مهر ماه با 21  نفر شاگرد از پایه های اول تا ششم فعالیت میکند .ضمنا 13 نفر  دانش پیش دبستانی دارد.از خدمات برتر این مدرسه معلم اختصاصی برای هر درس می باشد .ضمنا فعالیت هایی از جمله کلاس زبان و کلاس کامپیوتر، بازدید و آشنایی با کتابخانه ها و کانون های فکری و فعالیت های هنری در دست اقدام دارند. از ساختمان مدرسه بازدید به عمل آمد امکانات مطلوب بود مواردی رو که لازم بود به اطلاع مدیر مدرسه سرکار خانم ایمانی رسانده شد.