اخبار

برگزاری همایش ارتقاء کیفیت نان در مرکز بهداشت شهرستان هرسین

برگزاری همایش ارتقاء کیفیت نان در مرکز بهداشت شهرستان هرسین
در این همایش که با حضور کلیه خبازان شهرستان هرسین برگزار گردید راهکارهای ارتقاء کیفیت و پخت صحیح نان بعنوان قوت غالب مردم و اهیمت آن در جلوگیری از برخی بیماریها توسط مدرسین ارائه گردید.

در روز چهارشنبه مورخه 09/10/94 همایش ارتقاء کیفیت نان با حضور معاونت محترم فرماندار ، رئیس مرکز بهداشت ، رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت ، رئیس اتاق اصناف ، رئیس اتحادیه خبازان و کلیه خبازان شهرستان هرسین در سالن اجتماعات مرکز بهداشت این شهرستان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید ، مهندس سهرابی رئیس مرکز بهداشت شهرستان هرسین و مهندس جمشیدی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط شهرستان در سخنان کوتاهی ضمن خیرمقدم به مدعوین محترم ، اهداف برگزاری همایش را بیان کردند.

در ادامه این همایش مهندس میرزاحسینی معاونت محترم فرمانداری شهرستان هرسین در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از بانیان این جلسه ، بر ارتقاء کیفیت نان شهرستان بعنوان قوت غالب مردم تاکید کرده وابراز امیدواری کردند با تداوم این قبیل جلسات کیفیت نان شهرستان روز به روز بهتر شود.

سپس مدرسین این همایش آقایان مهندس اسماعیل زاده مسئول آموزشگاه بهداشت اصناف و مهندس مظفر جوزی از معاونت غذا و داروی دانشگاه ضمن اشاره به افزودنیهای غیرمجاز به نان و بیماریهای مرتبط در این زمینه ، راههای ارتقاء کیفیت ، سالم سازی و پخت اصولی نان را بطور مفصل و علمی توضیح داده و  همچنین در خصوص آزمایشات انجام شده بر روی نان های پخته شده مطالبی را بیان نمودند.

در ضمن در این جلسه آقای رضاعلی سهرابی رئیس اتحادیه  و چند نفر از خبازان در سخنانی مشکلات صنفی خود را با معاون محترم فرماندار و روسای ادارات صنعت ، معدن و تجارت و مرکز بهداشت شهرستان در میان گذاشته و به سئوالات آنان توسط این مسئولین پاسخ داده شد.

1
1
1
1
1
1
1
1
1

۱۰ دی ۱۳۹۴ ۰۰:۱۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید