کارکنان ادارات شهرستان هرسین با اصول تغذیه سالم با تأکید بر کاهش مصرف قند ، نمک و روغن آشنا شدند.

مرکز بهداشت شهرستان هرسین میزبان این کارکنان بود که در کارگاه یکروزه تغذیه سالم شرکت کرده بودند.

امروز یکشنبه 13 دیماه کارگاه یکروزه تغذیه سالم جهت کارکنان ادارات شهرستان هرسین وپرسنل رده میانی واحد بهداشت خانواده در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید.دراین کارگاه ابتدا خانم رحیمی کارشناس مسئول بهداشت خانواده ضمن خیر مقدم به مدعوین محترم ، اهداف کارگاه رابیان کردند.

درادامه مهندس سهرابی کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بعنوان مدرس کارگاه ، درخصوص مضرات قند ، نمک وچربی مطالبی رابیان کرده ودرزمینه مصرف صحیح هر کدام از مواد غذایی نظیرلبنیات ، کربوهیدراتها، پروتیین ها ، روغنها و.....مطالبی رابه شکل مفصل ارایه دادند وبه سوالات شرکت کنندگان در این زیمنه پاسخ دادند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان هرسین همچنین ضمن بیان اهداف بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک وچربی بر ضرورت هرچه باشکوه تر برگزار کردن این برنامه بهداشتی تاکید کردند .