فراخوان عمومی پزشکان واجد شرایط جهت انجام معاینات سلامت شغلی

کلیه پزشکان بخش دولتی و خصوصی دارای مدرک بازآموزی مدون طب کار در دو سال اخیر می توانند جهت همکاری به واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان هرسین مراجعه نمایند.

معاونت محترم امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر اساس دستورالعمل اجرایی آئین نامه معاینات سلامت شغلی ،  اقدام به فراخوان عمومی پزشکان واجد شرایط جهت انجام این معاینات نموده است. لذا کلیه پزشکان واجد شرایط که دارای مدرک بازآموزی مدون طب کار ( حداقل 25 امتیاز در 2 سال اخیر ) هستند میتوانند جهت همکاری درخواست کتبی و  فرم تکمیل شده ثبت نام را حداکثر تا تاریخ 01/10/94 به واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان هرسین تحویل نمایند.

در ضمن نامه فراخوان معاونت امور بهداشتی دانشگاه و فرم ثبت نام ، به کلیه پزشکان بخش خصوصی و مراکز بهداشتی درمانی تابعه ارسال شده است.

در صورت داشتن هر گونه سئوال در این خصوص با آقای مهندس فلاحی کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای به شماره 09188306198تماس حاصل نمائید.