بازدید کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و سازمان دامپزشکی استان از کشتارگاه صنعتی بیستون

در این بازدید که کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان هرسین نیز حضور داشتند از کلیه قسمت های این سازمان بازدید و نواقص بهداشتی طی صورتجلسه به اطلاع کارفرما رسانیده شد.

در روز یکشنبه مورخه 27/10/94 تیم بازرسی معاونت بهداشتی دانشگاه و سازمان دامپزشکی استان ( مهندس اجرایی و مهندس خضری ) به همراه تیم بازرسی مرکز بهداشت شهرستان هرسین ( مهندس فلاحی و مهندس جمشیدی ) از سازمان کشتارگاه صنعتی بیستون بازدید نمودند.

در این بازدید کلیه قسمت های مختلف کشتارگاه مورد بازرسی قرار گرفته و نواقص بهداشتی موجود طی یک صورتجلسه به اطلاع کارفرمای این سازمان رسانیده شد.