کسب مقام دوم استانی توسط کمیته مستندسازی اموال غیر منقول شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین

دکتر سریری رئیس کمیته مستندسازی اموال غیرمنقول دانشگاه ضمن اعلام این خبر از فعالیت چشم گیر مدیریت و مسئول مستندسازی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین قدردانی ویژه نمود.
  رئیس کمیته مستندسازی اموال غیر منقول دانشگاه  در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با تقدیر از کلیه پرسنلی که در کمیته مستند سازی شبکه های بهداشت و درمان فعالیت دارند، از فعالیت چشم گیر مدیران و رابطین شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های جوانرود ، هرسین و کنگاور که به ترتیب بیشترین اسناد را تحویل دبیرخانه کمیته مستندسازی دانشگاه داده اند قدردانی ویژه نمود.

دکتر سریری همچنین نه تنها امر مستند سازی را عامل تثبیت مالکیت قانونی دانشگاه بر املاک خود بلکه موجب افزایش دارایی های سرمایه ای خواند و اظهار امیدواری کرد که با فعالیت این کمیته روند رو به رشد همچنان ادامه داشته باشد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین نیز این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به جناب آقای دکتر فرجی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و آقای مرتضی قنبری مسئول مستندسازی اموال شبکه و سایر پرسنل درگیر در این برنامه تبریک عرض می نماید.