کارگاه آموزشی سرطان در هفته ملی مبارزه با سرطان در مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار شد

در این کارگاه دکتر آذری پزشک اپیدمیولوژی شهرستان در مورد انواع سرطان ها ، راههای پیشگیری و عوامل بوجود آورنده آنها مطالبی مفیدی را ارائه نمودند.

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان هرسین در هفته پویش ملی مبارزه با سرطان ( 8 تا 15 بهمن ) با شعار " سرطان قابل پیشگیری و درمان است با خود مراقبتی و امید " اقدام به برگزاری کارگاه یکروزه سرطان و راههای پیشگیری از آن جهت بهورزان ، کارشناسان بهداشتی و پرسنل ستادی مرکز بهداشت نمود.

در ابتدای این کارگاه که در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید آقای مجید کریمی کارشناس مسئول مبارزه با بیماریها ضمن خیر مقدم به مدعوین گرامی ، اهداف کارگاه را تشریح کردند. سپس دکتر آذری پزشک اپیدمیولوژی شهرستان در مورد انواع سرطانها ، راههای پیشگیری و عوامل بوجود آورنده آنها مطالبی را ارئه نمودند.

دکتر آذری در این کارگاه استرس و رفتارهای ناشی از آن ، مصرف دخانیات و مواد مخدر ، سبک زندگی نادرست ، رفتارهای نادرست ، عدم فعالیت های ورزشی ،و چاقی را از علل اصلی بوجود آورنده سرطان برشمردند.

سرطان