برگزاری کارگاه آموزشی " پیشگیری از خودکشی " در مرکز بهداشت شهرستان هرسین

در این کارگاه که در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید، کلیه بهورزان ، کاردان و کارشناسان بهداشتی مراکز تابعه و ستاد مرکز بهداشت ( حدود 130 نفر ) حضور داشتند.

کارگاه یکروزه پیشگیری از بروز خودکشی در مورخه 15/11/94 به همت واحد سلامت روان مرکز بهداشت شهرستان هرسین و با تدریس آقای دکتر محسن بابایی دکترای مشاوره و خانواده برگزار گردید.

دکتر بابایی در این کارگاه ضمن اعلام اینکه خودکشی همیشه به عنوان یک مشکل بهداشتی مطرح بوده و پیشگیری از آن همواره مورد توجه بوده است ، به بررسی علل و عوامل خطرساز خودکشی ، افسردگی و علائم آن ، ریسک فاکتورهای سنین مختلف خودکشی پرداختند.

وی در ادامه در خصوص راههای پیشگیری از بروز خودکشی مطالب کامل و جامعی را شرح داده  و درپایان کارگاه نیز به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

خودکشی