آغاز عملیات تخریب درمانگاه شماره 2

ساخت کلنیک ویژه

مدیر امور عموی شبکه بهداشت و درمان :

با تو جه به احداث کلنیک ویژه که از پروژه های ملی و وزارتخانه ای می باشد و تاکید ریاست محترم دانشگاه جهت این مهم و تامین اعتبار ساخت کلنیک ویژه در این شهرستان و نبود زمین با متراژ اعلامی از سوی مدیریت عمرانی و نقشه ارسالی و بررسی های بعمل آمده چون می بایست کلینیک در موقعیت و مکان مناسب ساخته شود .

پرویز حسینی

پرویز حسینی همچنین بیان نمود که:

مقرر گردید مرکز شماره 2 شهری که هم از نظر مکان ،موقعیت و متراژ همراستا با خواسته های معاونت محترم توسعه می باشد و جزء ساختمان های قدیمی و فرسوده است  با هماهنگی و موافقت معاونت محترم توسعه وقت در نظر گرفته شد.

کلیه واحدهای مستقر در مرکز شماره 2 به مکانهای دیگری منتقل گردید و در برخی موارد مجبور به اجاره مکان شدیم که مرکز جامعه شهری یکی از این موارد بود که جابجائی ها نیز زیر نظر واحدهای ستادی انجام گرفت.

سپس جهت تخریب مرکز مذکور با توجه به استعلام  بهای برگزار شده قیمت از میان 11 شرکت متقاضی ، نازلترین قیمت از سوی شرکت مستحکم پی جاوید کرمانشاه عملیات تخریب از روز پنجشنبه مورخ 95/02/09 شروع شده تا در اسرع وقتزمین  به پیمانکار  ساخت پروژه کلینیک ویژه تحویل گردد.