بازدید دکتر شکیبا و هیات همراه از شبکه بهداشت هرسین

روز شنبه یازدهم اردیبهشت ماه ، شبکه بهداشت هرسین مورد بازدید تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی به سرپرستی دکتر ابراهیم شکیبا معاون توسعه مدیریت و منابع و هیات همراه قرار گرفت.

در این روز گروه اعزامی ضمن بازدید از ستاد شبکه ، بیمارستان شهداء و مرکز بهداشت از نزدیک به بررسی عملکرد ، مسائل و مشکلات و موانع موجود در این شبکه پرداختند . شایان ذکر است دکتر محبی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان معاونت امور بهداشتی استان ضمن بازدید از کلینیک دندانپزشکی مرکز بهداشت ضمن قابل توجه بودن سطح اقدامات انجام پذیرفته در راه اندازی این کلینیک و اظهار رضایت مندی از وضعیت موجود ابراز امیدواری کرد که این کلینیک بتواند گامی موثر در جهت ارتقاء شاخص های بهداشت دهان و دندان شهرستان هرسین بردارد.

در این روز همچنین در جلسه ای مشترک که با حضور هیات بازدید کننده و مسئولین شبکه برگزار شددکتر عین اله محمدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان به ارائه گزارشی از مشکلات و اولویت های شبکه تحت مدیریت پرداخت و مساعدت هرچه بیشتر مدیران دانشگاه را خواستار گردید.

۱۴ تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸