برگزاری مراسم روز جهانی قلب در دبیرستان تقوای شهرستان هرسین

به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قلب و در راستای ارتقاء سطح آگاهی های بهداشتی اقشار مختلف جامعه بویژه دانش آموزان در روز یکشنبه چهارم مهر ماه سالجاری برنامه آموزشی در زمینه اصول پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در دبیرستان تقوی هرسین برگزار گردید.

به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قلب و در راستای ارتقاء سطح آگاهی های بهداشتی اقشار مختلف جامعه بویژه دانش آموزان واحد آموزش سلامت با همکاری واحد مبارزه با بیماری های هرسین در روز یکشنبه چهارم مهر ماه سالجاری اقدام به برگزاری برنامه آموزشی در زمینه اصول پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در دبیرستان تقوی این شهرستان نمود.در این جلسه خانم دکتر شاه حسینی در زمینه اصول پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و عوامل زمینه ساز ابتلا به این بیماری ها مطالبی را بیان نمودند . در ادامه برنامه سکوتی کارشناس آموزش سلامت با طرح 5 سوال از بین مطالب اموزش داده شده ، جوایزی را به 5 نفر از دانش آموزانی که کاملترین پاسخ ها بیان نمودند اهدا نمود . شایان ذکر است در پایان برنامه دانش آموزان به مدت 10 دقیقه به انجام حرکات ورزشی پرداختند .