ستاد مدیریت بحران تشکیل جلسه داد

همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی ستاد مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین تشکیل جلسه داد .
همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی ستاد مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین با حضور سرپرست شبکه ، کارشناسان مسئول واحد های ستادی ، مدیریت بیمارستان ، مسئول فوریت های پزشکی و مسئول امور اداری تشکیل جلسه داد . در این جلسه دکتر محمدی سرپرست شبکه در زمینه کاهش اثرات بلایای طبیعی ، اهمیت اطلاع رسانی لازم به منظور ارتقاء سطح آگاهی عموم مردم ، انسجام واحدهای اجرایی در پیشگیری کنترل و کاهش اثرات ناشی از حوادث غیر مترقبه و همچنین ضرورت و تأکید بر پدافند غیر عامل صحبت نمودند . لازم بذکر است پیش بینی گردید به منظور آمادگی هرچه بیشتر نیرو های بهداشتی درمانی و انسجام اعضای تیم دوره های آموزشی ( پدافند غیر عامل ) برگزار گردد و در راستای افزایش آگاهی های عمومی جامعه بویژه دانش آموزان با هماهنگی اداره آموزش و پرورش مانور زلزله در مدارس شهرستان به اجرا در آید .