برگزاری جشن روز جهانی کودک در پارک توحید شهرستان هرسین

مرکز بهداشت شهرستان هرسین همزمان با روز جهانی کودک اقدام به برگزاری جشنی با حضور بیش از 300 نفر از کودکان ، نوباوگان عضو مهد های کودک ، دانش آموزان عضو کانون پرورش فکری کودکان در محل پارک توحید شهرستان نمود
مرکز بهداشت شهرستان هرسین همزمان با روز جهانی کودک (16 مهر ماه سال جاری ) اقدام به برگزاری جشنی با حضور بیش از 300 نفر از کودکان ، نوباوگان عضو مهد های کودک ، دانش آموزان عضو کانون پرورش فکری کودکان در محل پارک توحید شهرستان نمود . در این جشن مسابقه نقاشی با عنوان« پدر بزرگ ، مادر بزرگ مهربون » با حضور بیش از یکصد نفر از دانش آموزان اجرا گردید و به 10 اثر برتر جوایزی اهداء گردید .
شایان ذکر است در این مراسم تعداد 100 عدد مسواک و خمیر دندان و بادکنک های حاوی شعار روز جهانی کودک توسط واحد آموزش سلامت در بین نوباوگان مهد های کودک شرکت کننده در جشن توزیع گردید .
اجرای سرود و بازی های محلی هرسین توسط دانش آموزان عضو کانون پرورش فکری کودکان ، راهپیمایی کودکان در محوطه پارک و حمل پلاکارد های حاوی شعار روز جهانی کودک از دیگر اقدامات انجام شده به مناسبت روز جهانی کودک بود .