کارگاه مهارت های زندگی و کنترل خشم برگزار شد

کارگاه یکروزه « مهارت مقابله با خلق منفی و کنترل خشم » و مهارت های فرزند پروری با حضور رابطان آموزشی مراکز ، مربیان برنامه رابطین ، کارشناسان ستادی و 20 نفر از پرسنل رده میانی مبارزه با بیماری ها در سیزدهم آبان ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید .

در این کارگاه مجید کریمی کارشناس بیماری های غیر واگیر شهرستان هدف از برگزاری کارگاه را ارتقای سلامت روان کارکنان بیان نمودند .در ادامه خانم سعیدی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در خصوص مهارت های مقابله با خلق و خوی منفی ، مدیریت کنترل خشم ، مهارت های فرزند پروری و پیشگیری از تنش در خانواده بعنوان مدرس مطالبی را ارائه کردند . ایفای نقش ، اجرای مسابقه و انجام پره تست و پست تست از دیگر اقدامات انجام شده در این کارگاه بود .