جانبخش هرسینی با اهدا اعضای خود به هشت نفر زندگی مجدد بحشید

اهداء عضو اهدا زندگی

وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا
و هر کس انسانی را از مرگ برهاند و زنده بدارد، گویی همه انسان ها را زنده داشته است.

اهداء عضو اهدا زندگی است.

مراسم تشیع و خاکسپاری مرحومه نگار کریمی که با اهداء اعضای خود به هشت انسان زندگی مجدد بخشید.

با حضور حجت الاسلام قبادی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر فرجی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین ، آقای ظهراب پناه معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری و مسولین شبکه بهداشت و درمان در زادگاهش هرسین آرام گرفت.

حجت الاسلام قبادی
ضمن عرض تسلیت به خانواده متوفی حامل پیام سلام و عرض تسلیت آیت الله علما امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان و همچنین دکتر محمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بودند
ایشان ضمن تشکر از خانواده معزا نسبت به اجازه اهداء اعضای متوفی که دچار مرگ مغزی شده بود ، این کار اهداء عضو را خداپسندانه و امری ارزشمند دانستند.

دکتر فرجی
این رسالت را که بدون هیچ چشم داشتی و فقط برای رضای خدا انجام شد را قابل تقدیر و تشکر دانستند

در پایان مراسم خاکسپاری لوح تقدیری از طرف ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به خانواده متوفی اهداء گردید.

روابط عمومی شبکه بهداست و درمان شهرستان هرسین