برگزاری مراسم روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در مرکز بهداشت شهرستان هرسین

همایش منطقه ای به مناسبت 8 اردیبهشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در تاریخ 11/2/89 در مرکز بهداشت شهرستان هرسین برگزار گردید

همایش منطقه ای روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در روز یکشنبه مورخه 11/2/89 با حضور خانم مهندس ایوانی کارشناس بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه و کلیه نیروهای بهداشت حرفه ای شاغل در مرکز بهداشت و کارخانجات 4 شهرستان هرسین ، کنگاور ، صحنه و سنقر در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین برگزار گردید.

دراین مراسم ابتدا دکتر امیری رئیس مرکز بهداشت هرسین ضمن خوشامدگویی و تبریک به مناسبت 8 اردیبهشت روزجهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای به مهمانان عزیز سخنانی در رابطه با اهمیت بهداشت حرفه ای ایراد فرمودند.

سپس خانم مهندس ایوانی کارشناس بهداشت حرفه ای استان  و آقای مهندس دوست امیری کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شهرستان هرسین نیز سخنانی در رابطه با روز بهداشت حرفه ای ایراد فرمودند.

در این مراسم از طرف معاونت بهداشتی دانشگاه  از زحمات آقایان کیوان کسانی کارشناس بهداشت حرفه ای مجتمع پتروشیمی کرمانشاه و امیدعلی صادقی نیا کارشناس بهداشت حرفه ای شرکت جهان فولاد غرب با اهداء لوح تقدیر و کادو قدردانی گردید.

در ادامه مراسم از شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه بازدید بعمل آمد و کلیه افراد با پروسه کاری و اقدامات انجام شده در شرکت در راستای ایمنی و بهداشت حرفه ای آشنا شدند .

در پایان مراسم با سرو غذا در رستوران شرکت پتروشیمی به پایان رسید.