دکتر ایوب فرجی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین در گفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت بیان داشت:
اهم اقدامات بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان هرسین در این برنامه به شرح زیر است:
- شناسایی کلیه مشکلات بهداشتی منطقه و مکاتبه با ادارات و ارگانهای ذیربط و پیگیری رفع نواقص.
- بیش از 1500 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، موکب ها و ایستگاه های صلواتی.
- 37 مورد بازرسی از اماکن اقامتی و محل اسکان زائرین.
- تعداد 19 مورد پایش و نظارت ستادی از منطقه تردد زوار.
- تعداد 1570 مورد سنجش کیفیت موادغذایی با استفاده از دستگاه های پرتابل بازرسی.
- تعداد 126 مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی و بیش از 800 مورد کلرسنجی از شبکه توزیع آب شهری، روستایی و آب مورد استفاده در موکب ها.
- تعداد 52 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی.
- توقیف و جمع آوری بیش از 170 کیلوگرم موادغذایی غیر مجاز و تاریخ گذشته.