جمعه بیاد ماندنی در کنار آثار تاریخی بیستون

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و هیأت همراه در روز جمعه 90/9/25 از آثار تاریخی بیستون بازدید بعمل آوردند

جناب آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی به همراه معاونین و کارکنان دانشگاه و خانواده هایشان در روز جمعه 90/9/25 رأس ساعت 7 صبح ضمن پیاده روی و کوهنوردی آثار تاریخی بیستون را از نزدیک بازدید کردند.در این بازدید سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین ، ریاست محترم مرکز بهداشت و تعدادی از پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین نیز حضور داشتند.

طبق هماهنگی بعمل آمده توسط جناب آقای دکتر محمدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان هرسین با بخشداری و مسئول میراث فرهنگی بیستون ترتیبی داده شد که آقای مهندس عمرانی کارشناس میراث فرهنگی ، بعنوان راهنما توضیحات لازم را درخصوص آثار تاریخی در حین بازدید ارائه دهند.

در این روز بازدید کنندگان ضمن پیاده روی و کوهنوردی به مدت 3 ساعت آثار تاریخی بیستون از جمله کتیبه بیستون ، طاق سنگی ، مجسمه هرکول ، پایه های کاخ ساسانی ، غار شکارچیان ،کاروانسرای شاه عباسی و ... را از نزدیک مشاهده کردند

در پایان بازدید صبحانه با میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین در مرکز فرنودی مهر بیستون سرو گردید.

بیستون

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین |