مشارکت همه جانبه جامعه << کلیدطلایی >> کنترل همه گیری بیماری کووید-19

دکتر سعید حمزه ای مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین در پیامی چهاردهم آذر روز جهانی داوطلب را گرامی داشتند

چهاردهم آذر ماه(پنجم دسامبر) مصادف با روزجهانی داوطلب فرصتی جهت ترغیب و حمایت از خدمات داوطلبان نظام سلامت است.داوطلبان و سفیران سلامت از جنس خود مردم‌اند که بدون هیچ چشم‌داشتی، ضمن برقراری ارتباط مناسب با مردم در قالب برنامه ملی خودمراقبتی وهرخانه یک پایگاه سلامت ، با ارتقای سواد سلامت جامعه در حوزه‌های مختلف، سطح سلامت مردم را بهبود می‌بخشند

بدون شک نقش محوری داوطلبان اعم از رابطین سلامت، سفیران سلامت، خیرین و موسسات خیریه، بسیج مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد، تشکل‌های دانشجویی، گروه‌های جهادی، هلال احمر، کانون‌های سلامت روستاها و محلات شهری و ..... در کلیه برنامه‌های حوزه سلامت به‌ویژه در کنترل همه‌گیری بیماری کووید 19 انکارناپذیر است، باتوجه به اینکه مناسبت های ملی فرصت مغتنمی برای فرهنگ سازی و تشویق وترغیب جامعه برای مشارکت های داوطلبانه درتوسعه پایداروقدردانی ازخدمات داوطلبانه درارتقاءبهداشت وسلامت جامعه می باشد، لذا 14آذرماه امسال روزجهانی داوطلب باشعار"مشارکت همه جانبه جامعه << کلیدطلایی >> کنترل همه گیری بیماری کووید-19 "راگرامی می داریم.