بازدید دکتر علی رضایی نماینده مردم شرق استان و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از بیمارستان شهدای هرسین

بازدید دکتر علی رضایی نماینده مردم شرق استان  و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی  کرمانشاه  از بیمارستان شهدای هرسین

دکتر علی رضایی نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی و دکتر محمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی  کرمانشاه از بیمارستان شهدای هرسین بازدید نمودند.

دکتر محمدی را در این بازدید وسفر مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع ،دکتر شکیبا معاون بهداشتی، دکتر مجرب معاون غذا و دارو و مدیران ستادهای دانشگاهی همراهی می کردند.

همچنین دکتر محمدی و دکتر رضایی از بیماران بستری بخش های مختلف عیادت و با همراهان بیمار نیز گفتگو نمودند.

بازدید از بخش های اورژانسی،تشخیصی،بستری،تاسیساتی ،اداری و رفاهی بیمارستان از دیگر برنامه های این سفر بود.

گزارش به روایت تصویر
هیات رییسه در هرسین