دیدار مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین با ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین به همراه مدیر امور مالی و مدیر بیمارستان شهداء هرسین با دکتر محمدی، ریاست دانشگاه و مهندس کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دیدار کردند

در این جلسه که در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین به بیان مشکلات و چالش های پیش روی این شبکه علی الخصوص مشکلات حوزه درمان و بیمارستان پرداخته و ریاست دانشگاه در جریان این موضوعات قرار گرفت.

به گفته دکتر فرجی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین، حل برخی از مشکلات چه از لحاظ ابعاد قانونی و چه از لحاظ تامین منابع در سطح شهرستان مقدور نبوده و توجه، تصمیم گیری و اقدام از سمت مسئولین استانی را میطلبد.

در این دیدار موضوعاتی از قبیل:

_ مشکلات مالی خودگردانی آشپزخانه بیمارستان شهداء

_ مشکلات مالی و فنی بخش دیالیز بیمارستان

_ کمبود نیروهای خدماتی

_ حق ماموریت پرسنل در سال های 1400-1401

_اعمال حق خدمت در مناطق کمتر توسعه یافته و... مطرح گردید و نیز موضوعات بلاتکلیف فی ما بین این شبکه و معاونت های دانشگاه پیگیری گردید.

در پایان، دکتر محمدی ضمن تاکید بر ضرورت حل هرچه سریعتر مشکلات، دراینباره قول مساعدت فرمودند.